Znane so podrobnosti za letošnji mariapoli počitnice, ki bo v Moravskih toplicah. Rok prijave je kratek: do 18. februarja 2024. Več v vabilu. Lepo vabljeni, da znova zaživimo v medsebojnosti lepoto življenja evangelija. VB

Vabilo na Mariapoli 2024!
Lepo pozdravljeni prav vsi, ki boste prejeli in brali tole pismo, povabilo na naše letošnje skupne počitnice, od 24. do 27.7.24.
Tokrat smo izbrali lokacijo Moravske Toplice. Ste presenečeni? Tudi mi, saj nismo verjeli, da so tam možne nam primerne cene. Pa so, nekateri lastniki so se nam prilagodili in cene krepko znižali – skratka, našli smo kar nekaj cenovno ugodnih apartmajev in sob.
V priponki vam pošiljam seznam in povezavo z lastniki, ki jih boste sami kontaktirali in z njimi sklenili rezervacijo. Ker je to turistično mesto in težko za dlje časa zadržijo rezervacije, smo se uspeli dogovoriti z vsemi, da so za nas rezervirali po teh cenah do 18.2.2024, potem pa se rezervacije sprostijo in se apartmaji in sobe normalno oddajajo komurkoli po njihovih rednih cenah.
Pri dogovarjanju je zelo pomembno, da poveste, da gre za skupino MARIAPOLI 24, saj vam bodo dali po naših dogovorjenih cenah samo pod tem imenom.
Po uspešni rezervaciji pa vas vse naprošamo, da se nujno prijavite (tako kot prejšnja leta) tudi Anči Povirk na mail anicapovirk@gmail.com, kjer ji morate podati naslednje podatke:
 Ime in priimek
 Letnico rojstva
 Apartma, ki ste ga rezervirali (ne samo ime, tudi apartma za koliko oseb, enako za sobe)
To je pomembno, da lahko vidimo, kaj in koliko je še na razpolago, oziroma da jih poiščemo še več.
Anči je potrebno dati vse podatke za vsakega prijavljenega, ne glede na to, da vas pozna in ve koliko vas je v družini.
Zagotovo se naši rezervirani apartmaji tudi po 18.2.24 ne bodo takoj zapolnili s tujimi rezervacijami, zato bodo nekateri dosegljivi tudi po tem terminu, a ne verjamem, da še pod našimi cenami, zato raje pohitite s prijavami.
Ker bomo nastanjeni pretežno v apartmajski vasi in je okoli vse polno apartmajev, bo verjetno
možnost prijav v lastni režiji do začetka mariapolija, kar je lepa novica, saj se nam lahko pridruži vsak, ki želi. V neposredni bližini je tudi kamp za tiste, ki vam ta možnost bivanja bolj ustreza. Vseeno pa tudi rezervacije v lastni režiji posredujte Anči, da bomo vsaj številčno vedeli koliko nas bo na mariapoliju.
Dobrodošel je prav vsak, tudi za en dan ali del dneva. Iz izkušenj vemo, da je že minimalni dotik
nadnaravne klime (Jezusa med nami) velika doza za preživetje.
Zato dobrodošli prav vsi!
Se že veselimo naših skupnih počitnic!
Natalija v imenu organizacijske ekipe.