Prost dostop do revij Mavrica, #najst in Magnificat
Pri založbi Družina so nas prosili, naj obvestimo, da so odprli prost dostop do revij Mavrica, #najst in Magnificat, s katerimi želijo vsem omogočiti domačo pripravo na veliko noč, vsebine revij pa so uporabne tudi kot katehetsko gradivo na daljavo.

– Revija Mavrica bo otroke in njihove starše razveselila s prostim dostopom do katehetskih strani v pripravi na veliko noč. Otroci bodo lahko z Jezusom šli skozi veliki teden: ga spremljali v Getsemaniju, pri zadnji večerji, na križevem potu in pokukali skozi vrata odprtega groba na vstajenjsko jutro.

Povezava: http://www.druzina.si/flip/revije/mavrica/2019-20/8a/mobile/index.html#p=1

– Revija #najst je na spletu v celoti dostopna vsem. Najstnikom v domači karanteni je posvečena nova številka o zdravju: kako skrbeti za kondicijo, veselje srca in zdravo prehrano. Nekaj uporabnih receptov kuharja in župnika Marka Čižmana bo dobrodošlih za praktično pomoč doma v gospodinjstu.

Povezava: http://www.druzina.si/flip/revije/najst/2019-20/4m/mobile/index.html

– Urednik slovenske izdaje Magnificata br. Miran Špelič pa vabi k rabi spletnega Magnificata v aprilu: »Ne moremo biti kristjani, če nismo v občestvu. In ker se ne moremo povezati v cerkveni ladji okrog oltarja, se lahko povežemo v veliko družino molivcev z Magnificatom. Nismo sami, veliko nas je! Naša molitev vztrajno trka na vrata Božjega Srca!« Prost spletni dostop do revije Magnificat vse do bele nedelje najdete na povezavi:

http://www.druzina.si/flip/revije/magnificat/2020/4m/mobile/index.html
Revije je v tiskani izdaji še vedno mogoče naročiti pri Založbi Družina.